woensdag 26 maart 2014

Spinazieflappen met geitenkaas

Heel gek, maar dit is een van de favourite gerechten van mijn kleine meid. Bladerdeeg met spinazie, pijnboompitten en geitenkaas :)

Benodigheden per persoon

2 plakjes bladerdeeg
schepje diepvries spinazie (ontdooid en uitgelekt)
wat geroosterde pijnboompitten
peper en zout
1,5 plak geitenkaas jong
wat eigeel om te bestrijken

Verwarm de oven voor op 200 gr
Laat het bladerdeeg en de spinazie ontdooien
rooster de pijnboompitten even in een pan

Meng de uitgelekte spinazie met de pijnboompitten en wat peper en zout
Beleg elk plakje bladerdeeg met 3/4 plak geitenkaas (randen openlaten)
Verdeel het spinazie mengsel over het bladerdeeg
Vouw dubbel (net als bij een appelflap)
Met een vork druk je de randen dicht
bestrijk met wat eigeel

bak ongeveer 15 a 20 minuten
Lekker met een simpele salade




Geen opmerkingen:

Een reactie posten