Op pinterest kwam ik deze pin
tegen, recepten voor reuzenkoeken ( en laten wij nu eens gek zijn op
koeken)
Natuurlijk liep ik tegen de vertaling aan en heb ik de baking soda en
cream of tartar vervangen voor bakpoeder, maar het resultaat mocht er
wezen. Ik had de bal deeg alleen wat meer moeten indrukken voor het
bakken maar na halverwege platgedrukt te hebben en nog wat langer te
bakken mocht het resultaat er echt wel wezen. We hadden gekozen voor deze (maar die death by chocolate ga ik zeker ook nog een keer maken ;) )
2 Tbsp butter, softened to room temperature = 30 gr boter
3 Tbsp sugar = 3 eetlepels
2 Tbsp beaten egg (crack the egg, beat it, and use 2 tbsp) = 2 eetlepels
1/2 tsp vanilla extract = 1/2 theelepel
6 Tbsp all-purpose flour = 6 eetlepels
1/4 tsp baking soda= niet gebruikt
1/4 tsp salt= 1/4 theelepel zout
1/4 tsp cream of tartar= niet gebruikt
2 Tbsp sprinkles = 2 eetlepels spikkels
ik heb 1/2 theelepel bakpoeder gebruikt ipv de soda en de cream of tartar
Bak 15 minuten op 175 gr
Bak 15 minuten op 175 gr
Geen opmerkingen:
Een reactie posten