woensdag 29 januari 2014

Spaghetti aioli met veldsla

Hoe makkelijk en lekker is dit gerecht. Zodra de spaghetti nog 5 minuten moet koken zet je een klein bakpannetje op het vuur met daarin een flinke scheut olijfolie, een gedroogde chilipeper (naar smaak 1 of 2) en 2 tenen knoflook in stukjes (pas op dat het niet bruin wordt want dan wordt de knoflook bitter). Zodra je de spaghetti hebt afgegoten giet je het oliemengsel erbij en roer je het er goed doorheen. Nog wat verse peterselie erbij en voila



De veldsla is heerlijk met een mengsel van rode ui en snoeptomaatjes met dressing. Hier heb ik een kant en klare dressing gebruikt maar je kunt ook balsamico azijn of rode wijn azijn mengen met olijfolie en peper en zout. Meestal meng ik de ui en de tomaatjes in een apart kommetje met de dressing en giet ik het daarna over de sla.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten