dinsdag 4 februari 2014

Quesadillas

Heerlijk zijn deze quesadillas met gehakt en ook niet moeilijk om te maken.
Je hebt nodig

gehakt, tacokruiden, tomaat, ui, paprika, geraspte kaas, olijfolie en tortillas

Je rult eerst het gehakt (zoveel je nodig denkt te hebben...ieder huishouden heeft een andere samenstelling) samen met tacokruiden, schep het zodra het gaar is met een schuimspaan uit de pan (scheelt weer vet) en doe het in een grote kom. Dan gooi je er paprika, ui en tomaten in kleine stukjes bij (en wat je verder nog kan verzinnen) Je bedekt de tortilla voor de helft met een laagje kaas, dan doe je er het gehaktmengsel op en dan weer een laagje kaas. Vouw de tortilla dubbel en verhit een koekepan. Bestrijk de tortilla eerst met een klein laagje olijfolie alvorens ze te bakken.
Als je de quesadillas in gedeelten bereid dan kun je ze nog verder verwarmen in de oven. Ze verbranden nl sneller aan de buitenkant dan de binnenkant warm is...







1 opmerking:

  1. Oeh lekker. Ook leuk recept voor op vakantie! En voor de gezonde variant zou je nog boekweitwraps kunnen maken:-)

    BeantwoordenVerwijderen